Wil je games kopen op Steam maar wil je betalen met Bitcoin? Nu kan het, koop Steam gift cards met Bitcoin online via verschillende webwinkels.  Steam bied veel betaalmogelijkheden, maar Bitcoin zit er nog niet tussen.

Wat is een Steam gift card?

Een Steam Gift card is een soort van Prepaid cadeaukaart waarmee je het saldo van je Steam portemonnee kunt opwaarderen, vervolgens kun je games of andere content kopen uit de Steam Winkel. Een Steam gift card is een ideale manier om games te kopen als je liever niet met een creditcard betaald.

steam gift cardsbitcoin1.png

 

“Na betaling met Bitcoin moet je 10 minuten wachten tot je de Steam-code per e-mail ontvangt”

 

Steam gift card afrekenen met Bitcoin

Ga naar www.123steamgiftcard.nl  of www.igiftcards.nl/steam/ en selecteer welke Steam gift card je wilt kopen, vaak hebben ze alleen Steam codes van €20 op voorraad. Geef je naam en e-mailadres op en selecteer onder betaalmethode Bitcoin. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar een betaalscherm waar je de bitcoin betaling kunt voldoen.  Klik op ‘Doorgaan‘ als je hebt betaald, je keert nu terug naar de webwinkel.

Het duurt doorgaans 10 minuten voordat een Bitcoin betaling is afgerond, hierna ontvang je een e-mail met de factuur en een link naar je Steam codes.

Steam code inwisselen

Je kunt een Steam code eenvoudig in Steam activeren.

  • Open Steam en log in met je Steam account
  • Klik op ‘Games‘ in het Steam-menu
  • Selecteer ‘Een Steam-poremmoneecode inlossen
  • Geef de Steam-code op en klik op Doorgaan

Je kunt de steam-code ook inwisselen via de website van Steam, gebruik onze

Cadeaupapier

Ze bieden ook een optie om de Steam code te printen op cadeaupapier, zodat je deze als geschenk aan vrienden of familie kunt geven.