Wil je games in de Playstation Store kopen maar wil je liever betalen met Bitcoin? Nu kan het, koop een PSN card online met Bitcoin en wissel de Playstation giftcard code in op je Playstation account.

Wat is een Playstation Gift card (PSN Card)?

Een PSN card is een Prepaid cadeaukaart waarmee je het saldo van je Sony account kunt opwaarderen. Met dit saldo kun je o.a. Games en DLC’s kopen in de PSN Store van Sony, als je een game koopt wordt het bedrag simpelweg afgeschreven van je PSN saldo. Op een PSN card staat een unieke code die je kunt inwisselen voor het tegoed, deze codes kun je ook online kopen.

psn card bitcoin1.png

 

“Na betaling via Bitcoin moet je 10 minuten wachten voordat je een e-mail ontvangt met je PSN code(s)”

PSN card kopen met Bitcoin

Er zijn webwinkels waar je een PSN card kun kopen met o.a. iDEAL, Bitcoin, Mister Cash en nog veel meer. Na de betaling met Bitcoin duurt het doorgaans 10 minuten voordat je een e-mail ontvangt met de factuur en je PSN codes. Je kunt de PSN codes vervolgens inwisselen op je PSN account. Ga naar www.123psncard.nl of www.igiftcards.nl/playstation/ om een PSN gift card te kopen, ze hebben PSN codes van €20 en €50. Voor de Belgen onder ons kun je een Belgische PSN code kopen op deze site.

PSN code inwisselen

Je kunt een Playstation Network code in de Playstation Store activeren.

  • Open je account of maak een nieuw PSN account.
  • Ga naar de Playstation Store, PSP-Systeem of Media Go voor PSP op je PC
  • Selecteer het icoon ‘inlossen van codes’.
  • Vul de 12-cijferige code in die je hebt gekocht en klik op ‘Doorgaan’.
  • Volg de instructies op het scherm om je code in te wisselen.

 

Comments are closed.