Er zijn verschillende manier om te betalen in de Google Play Store, echter was betalen in de Google Play Store met Bitcoin tot op heden nog niet mogelijk. We hebben alle betalingsmogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  • Koppelen van Creditcard aan je Google Play account
  • Koppelen van PayPal rekening aan je Google Play account.
  • Saldo kopen met een Google Play Gift Card

Helaas hebben veel mensen geen Creditcard of PayPal rekening en moeten daarom geld toevoegen aan hun Google play account met een Google Play card.

Google Play card

Een Google Play Gift card is een PrePaid cadeaukaart waarmee je geld aan je Google Play saldo kunt toevoegen om Apps, Games, Films, E-books en nog veel meer te kopen in de Google Play Store. Je kunt de Google Play card in de winkel kopen of online op verschillende websites. Er zijn sites waar de een Google Play card kunt kopen met Bitcoin, iDEAL en Mister Cash.  De Google Play code wordt dan direct geleverd per e-mail en getoond op je scherm, het duurt doorgaans 10 minuten voordat een betaling met Bitcoin is verwerkt.

Je kunt ook een Google Play card kopen met Bitcoin op: www.igiftcards.nl/google-play/

google-play-geschenkkarten bitcoin1.png

 

“Na betaling via Bitcoin ontvang je binnen 10-15 minuten een e-mail met de Google Play code”

Hoe wissel ik mijn Google Play code in?

  • Open de Google Play Store.
  • Klik links in het menu op inwisselen.
  • Geef de code op met spaties er tussen en klik op inwisselen.
  • Het tegoed is bijgeschreven op je account waarmee je apps, fils en muziek kunt downloaden.

Wat kan je met een Google Play gift card?

Een Google Play gift card is te verzilveren in de Play Store en is uitsluitend te gebruiken voor het aanschaffen van online content zoals apps, muziek, films en e-books. Het bedrag van de Google Play gift card wordt simpelweg toegevoegd aan je saldo van je Google account.