Wil je anoniem geld toevoegen aan je Nintendo eShop wallet? Als je geen creditcard hebt of hier niet mee wilt betalen zou het ideaal zijn als je voor de Nintendo eShop kunt betalen met Bitcoins. Een andere manier zou het kopen van een Nintendo giftcard zijn in een winkel in de buurt, ook zo kun je anoniem betalen zonder een betaalmethode aan je account te koppelen.

Nintendo eShop Giftcard

Een Nintendo eShop card is een prepaid cadeaukaart waarmee je jouw Nintendo tegoed kunt opwaarderen. Er zijn Nintendo cards van €15, €25 en €50 waarmee je dit bedrag aan je saldo toevoegt. Op de achterkant van de Nintendo kaart staat een prepaid code die je kunt inwisselen op je Nintendo account. Pas dan wordt het tegoed bijgeschreven op je account balans.

bitcoin

*Je kunt de Nintendo eShop code afrekenen met Bitcoin waarna je de Nintendo code direct per e-mail ontvangt.

Nintendo code kopen met Bitcoin

Er zijn verschillende webwinkels waar je een Nintendo code kunt kopen en deze kan afrekenen met Bitcoin. Naast Bitcoin kun je vaak ook met iDEAL, Mister Cash, Sofort en Bankoverschrijving betalen. Na je betaling ontvang je direct een e-mail met de code(s), bij een Bitcoin betaling duurt het ongeveer 10 minuten voordat je de codes ontvangt.

Om enkele websites op een rijtje te zetten:

Nintendo eShop code inwisselen op de 3DS

  • Log in met je Nintendo account op je 3DS
  • Klik op het eShop icoon in het Home menu
  • Selecteer het icoon ‘Tegoed aanvullen’.
  • Klik op ‘Tegoed aanvullen met een Nintendo eShop card’
  • Vul de Nintendo eShop code in
  • Klik op ‘Ok’